Buonasera a tutti!
Fra i tanti impegni abbiamo trovato poco
tempo per dedicarci alla cucina nell'ultima settimana, ma la ricetta di oggi è
un’eccezione proprio grazie alla sua praticità e velocità.
Si tratta di una
freschissima Insalata di cavolo cappuccio rosso con arance, mandorle e feta. L’accostamento
di colori è davvero molto bello a nostro parere ed è un efficace invito a
tuffarsi e a mangiarla! Questa insalata è un trionfo di cavolo cappuccio, ed è
resa davvero intrigante dall'aggiunta dell’arancia che va a contrastare con la
sua dolcezza il gusto salato della feta!
Non resta che lasciarvi la ricetta!
Buona lettura!
You will find the English version below
You will find the English version below
Ingredienti
Cavolo cappuccio rosso
Arance
Mandorle
Feta
Sale, pepe, olio evo
Aneto (opzionale)
Preparazione
Lavare e tagliare a julienne il cavolo, quindi condirlo con sale, pepe e olio.
Posizionarlo in un piatto, quindi aggiungere la feta tagliata a cubetti, le arance tagliate a cubetti, le mandorle tritate e cospargere con l'aneto.
...
English version
Good evening!
Good evening!
Because of a sequence of busy days in the last
week we have found little time to cook, but the recipe of today is an exception
due to its practicity and its fastness.
It is a really fresch Red cabbage salad
with oranges, almonds and feta cheese. The mix of colours is really beatiful,
in our opinion, and it is an effective spur to rush into it and eat. This salad
is an explosion of red cabbage, and it is made more interesting by adding
oranges whose sweetness contrasts the savoury flavour of feta cheese!
That’s the
recipe, enjoy the reading!
Ingredients
Red cabbage
Orange
Feta cheese
Almonds
Dill (optional)
Salt, pepper and oil
Preparations
Wash and julienning the cabbage, then season with salt, pepper and oil.
Put the cabbage on a dish then add the feta cut into cubes, the oranges peeled and diced, the almonds grounded and sprinkle with the dill
Ingredients
Red cabbage
Orange
Feta cheese
Almonds
Dill (optional)
Salt, pepper and oil
Preparations
Wash and julienning the cabbage, then season with salt, pepper and oil.
Put the cabbage on a dish then add the feta cut into cubes, the oranges peeled and diced, the almonds grounded and sprinkle with the dill
Nessun commento:
Posta un commento